ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN AKÇADAĞ'A ZİYARET

Malatya Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünce yaz mevsimi sosyal etkinlik programı kapsamında 30 engelli ve 5 görevli personel Akçadağ’ı ziyaret etti.

İlçe gezisi sırasında ilk olarak Akçadağ Belediyesi’ni ziyaret eden 35 kişilik ekibi Başkanvekili Mustafa Turhan ve Belediye Başkan Yardımcımız Eyüp Işık karşıladı. Akçadağ’a gelen ekip ile birlikte sohbet eden Başkanvekili Turhan ve Belediye Başkan Yardımcımız Işık daha sonra ziyarete gelen ekip ile birlikte Başpınar Sosyal Tesislerine geçerek öğle yemeğinde birlikte oldular.

Yemek programının ardından kafile Levent Vadisi Seyir Terasını gezmek için Levent Vadisi’ne geçti.

Rehabilitasyon merkezi müdürü Mustafa Alpay, Başkanvekili Mustafa Turhan ve Belediye Başkan Yardımcımız Eyüp Işık’ın kendilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek ziyaretten gelen eksiğin çok memnun olduğunu belirtti.