MİLLETİN ZAFERİ: 15 TEMMUZ

15 Temmuz Şehitleri Anma,Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Akçadağ’da program düzenlendi.

Akçadağ’da yapılan programlarda ilk olarak Akçadağ Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, STK temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar şehitlik ziyaretinde bulundu.

Program kapsamında Akçadağ Belediyesi Başpınar Sosyal Tesislerinde de birtakım etkinlikler düzenlendi. 15 Temmuz Şehitleri Anma,Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla hazırlanan sinevizyon gösteriminin sonrasında Akçadağ Müftülüğü tarafından hazırlanan ve Kuran Kursu öğrencilerin hazırladığı sunumun ardından Akçadağ Kaymakamı Ekrem Ender Ergün ve Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın konuşmaları sonrasında programa katılan vatandaşlara Akçadağ Belediyesi tarafından hazırlanan aşure ikramı yapıldı.

Akçadağ Belediyesi Başpınar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa Akçadağ Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Akçadağ STK başkanları ve üyeleri, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.