BELEDİYE BAŞKANIMIZA BİR ÖDÜL DAHA

Genel merkezi Malatya’da bulunan Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği (ASMYD) tarafından Malatyaspor’un efsane futbolcusu Mustafa Karadağ anısına düzenlenen 1. Malatya Spor Adamları Gecesi’nde Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’a Doğa Sporları’na yapmış olduğu katkılardan dolayı ödül verildi.

Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen 1. Malatya Spor Adamları Gecesi’nde ödüller sahiplerini buldu. Genel Merkezi Malatya’da bulunan derneğin yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda verilen ödüllerde, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’da ödüle layık görüldü. Bir çok spor adamının katıldığı ve spor camiasının bir araya geldiği gecede Akçadağ Belediye Başkanı olduğu dönemden itibaren Levent Vadisi’ni Uluslar arası bir seviyeye çıkaran ve vadide yapılan festivallerle birlikte Doğa Sporlarını bir araya getiren Başkan Kazgan’a Yılın Spora Katkı Sunan Kişisi Ödülü verildi.