BAŞKAN YARDIMCISI EYÜP IŞIK, AKÇADAĞ MYO MEZUNİYETİNE KATILDI

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ilk mezunlarını verdi. Üniversitenin kampüsünde gerçekleştirilen törende 2018-2019 eğitim yılını tamamlayan 585 öğrenci mezun olmanın sevincini yaşadı.

Battalgazi Tarım Yerleşkesi’ndeki tören, Ziraat Fakültesi ile meslek yüksekokulları mezunları kortej halinde alana girmesi ile başladı.

Akçadağ Meslek Yüksekokulu’nda mezun olan öğrencilerinde hazır bulunduğu alanda bir çok etkinlik düzenlendi. Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık’ta mezuniyet törenine katıldı. Başkan Yardımcısı Işık mezun olan öğrencilerle tek tek sohbet ederek bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim eden Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, daha sonra öğrencilerle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Battalgazi Tarım Yerleşkesi’nde yapılan mezuniyet törenine Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, Akçadağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahman Köseman, müdür yardımcıları, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Mezuniyet sevincini yaşayan öğrencilerin keplerini toplu halde havaya fırlattılar. Halkoyunları ekiplerinin de yer aldığı mezuniyet töreninde sanatçı Oğuz Aksaç sahne aldı. Ayrıca sanatçı Oğuz Aksaç’a  YÖK Sanat Dalları  Eğitim Konseyi Başkanı  Prof. Dr. Turan Sağer’de  sahnede eşlik etti.