AKÇADAĞ HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Belediye Başkanımız Ali Kazgan Sonsöz gazetesi İmtiyaz sahibi Ali Er ve gazete çalışanlarını ziyaret etti.

Sonsöz Gazetesi’ni ziyareti sırasında Akçadağ’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanımız Kazgan, Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak ilçe merkezindeki su ve kanalizasyon işlemlerinin tamamlandığını, sonrasında ise ilçe içi yolların büyük bir bölümünün asfaltlama işlemlerinin tamamlandığını söyledi.  Akçadağ genelinde yapılacak projeler hakkında bilgi veren Kazgan, Levent Vadisi konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Kazgan yaptığı açıklamada ise özetle şu ifadeleri kullandı. “Biz önceki başkanlık döneminden sonra yaptığımız çalışmalara ilaveten yeni çalışmalara imza atmak ve ilçenin gelişmesine katkı sunmak istiyoruz. Bu kapsamda Klasik Belediyecilik anlayışını bir kenara bırakarak bunun dışında bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Bir yandan vatandaşların talebini alırken diğer yandan Akçadağ’ı çeşitli yönleriyle kalkındırmak için çalışıyoruz. Bölgenin kalkınmasında da motor olmak istiyoruz. Bu amaçla halkın istihdam ve eğitim seviyesi ile birlikte ticari ve sosyal hayatın yükseltilmesi amacıyla çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Şehri köy görüntüsünden kurtarıp her alanda yeni bir görünüm kazandırmak için çalışıyoruz. Hazırlamış olduğumuz çeşitli dallarda 32 projemiz var. Bunları kısaca örnekleyecek olursak ilçe otogarı yapımı, sosyal yaşam merkezleri, çeşitli eğitim alanları oluşturuyoruz. Katı atık toplama alanı oluşturularak çevre kirliliğini önleyeceğiz.  Bahri Mahallemiz sınırları içinde 1.1 megabaytlık bir güneş enerjisi santrali yapıyoruz. Bu alanda aynı zamanda gelir elde etmeyi planlıyoruz. Hedefimizi ise 2021 yılına kadar gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine turizm Alanında Levent vadisi bölgesinde uygulayacağımız projeler ve yapacağımız çalışmalar var. Bu çalışmalarımızı ulusal bir boyuta taşımak amacındayız.”