Altın Yumruk Kızımız Hatice AKBAŞ Çeyrek Finalde

Dünya Şampiyonluğu Yolunda Altın Kızımız Çeyrek Finalde.  Hatice Akbaş

İstanbulda düzenlenen Dünya Kadın Boks Şampiyonasında Ermeni rakibini mağlup edip çeyrek finale yükseldi.

“Çıktığı tüm maçlarda ilçemizi ve bizleri gururlandıran Hatice AKBAŞ kızımıza başarılar diliyorum.”

Akçadağ Belediye Başkanı

Haber detayları ;

İstanbul'da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası 54 kilo son 16 turunda Ermenistan'dan Ekaterina Sycheva'yı 5-0'la mağlup eden Malatyalı Sporcu Hatice Akbaş, çeyrek finale yükseldi.

Başakşehir Gençlik ve Spor Tesisleri'nde düzenlenen şampiyonada ilk turu maç yapmadan geçen Hatice, son 32 turunda Alman Zeina Nassar'ı eledi.

Son 16 turunda Ekaterina Sycheva ile karşılaşan milli sporcu, iyi başladığı maçta ilk 2 raundu 4-1'lik skorlarla aldı. Son rauntta da üstünlüğü elinde bulunduran Hatice, raundu ve maçı 5-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Hatice Akbaş, çeyrek finalde yarın Bulgaristan'dan Stanimira Petrova ile karşılaşacak.

Sayfayı paylaş