Malatya Tanıtım Günleri

Yayın Tarih: 7.11.2017 / Okunma Sayısı: 1

MADEF tarafından 1-5 Kasım tarihlerinde İstanbul Yenikapı Gösteri ve Etkinlik Alanında gerçekleşen Malatya Tanıtım Günleri

Malatya Dernekler Federasyonu Yönetimi (MADEF) tarafından 1-5 Kasım tarihlerinde İstanbul Yenikapı Gösteri ve Etkinlik Alanında gerçekleşen Malatya Tanıtım Günleri kapsamında Akçadağ Belediyesi olarak ilçemizin tarihi, doğal ve kültürel özelliklerini ön plana çıkaracak ürünlerini ve yapılan çalışmalarımızı sergileme aynı zamanda İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle hasret giderme imkanı bulduk.

Siyasetçi, bürokrat, milletvekilleri ve gurbetçilerde standımıza yoğun ilgi gösterdiği Malatya Günlerinde Bütün misafirleriyle yakından ilgilenip yöresel yemekler ikram eden Akçadağ Belediye Başkanı Sayın Ali KAZGAN 3.5 yıllık görev dönemi içerisinde yaptıkları hizmetlerin yanı sıra geleceğe yönelik tasarlanan projeler hakkında bilgiler paylaşıp, hizmetleri anlatan dergi ve broşürleri ziyaretçilere takdim etti.

Aynı zamanda Akçadağ Belediyesi hizmetlerini tanıtan ve özellikle geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan Levent Vadisi Uluslar arası Doğa Sporları Festivali sinevizyon gösterimi vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.