Başkan Kazgan Esnafla Bayramlaştı

Yayın Tarih: 6.9.2017 / Okunma Sayısı: 1

Esnaf ve vatandaşlarla Bayram sonrasında da bir araya gelen Belediye Başkanımız Ali KAZGAN ilçe esnafını ziyaret ederek geçmiş Kurban bayramlarını tebrik etti.

Belediye Başkanı Ali KAZGAN beraberinde Başkan Yardımcıları Eyüp IŞIK, M. Ali TURAN, Meclis üyeleri A. Turan SARPKAYA, Osman ASLANTAŞ ve Belediyemiz Birim Müdürlerinin de katılımıyla ilçemizde Kurban Bayramı sonrasında esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Esnaf ve vatandaşlarla Bayram sonrasında da bir araya gelen Belediye Başkanı Ali KAZGAN ilçe esnafını ziyaret ederek geçmiş Kurban bayramlarını tebrik etti.

İş yerlerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileyen Başkan hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip sorunları ve istekleri dinledi. Başkan KAZGAN Akçadağ ilçemizin gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirterek, " Başlatmış olduğumuz projelerle ilçemizde büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz." İfadelerini kullandı.