ÖRNEK MAHALLE ÇALIŞMASI

Yayın Tarih: 30.7.2017 / Okunma Sayısı: 1

Fatih mahallesindeki örnek mahalle çalışması bugün itibariyle tamamlandı.

Çalışma kapsamında; Cami çevre duvarı, cami ve meydan çevre düzenlemesi ve tüm sokak yollarının kilit taşı döşemeleri bitti.6.000 m2 alanda gerçekleştirilen düzenlemeler için gerekli olan kilit ve bordür taşı Malatya Büyükşehir belediyesi tarafından, işçilik ise Akçadağ Belediyesinden karşılandı.İşbirliğiyle yapılan çalışmalar sonucu Fatih Mahallesindeki tüm sokaklar artık pırıl pırıl.Kilit ve bordür taşı desteğinde bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyor, bu örnek işbirliğinin yeni projelerle devam edeceğini umuyorum.

Ayrıca ve özellikle Fatih mahallesinde bugüne kadar yapılan çalışmalara emek veren Akçadağ Belediyesi ve İŞKUR çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Akçadağ Belediye Başkanı