DOĞAL GAZ ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

Yayın Tarih: 22.7.2017 / Okunma Sayısı: 1

DOĞAL GAZ ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerine doğal gaz verilmesiyle ilgili tüm prosedürler tamamlandı.

Geçtiğimiz aylarda yapılan çalışmalarla Basınç Düşürme İstasyonunun yeri belirlenerek kamulaştırma çalışması tamamlandı. Arkasından Dağıtım İstasyonlarının yerleri tespit edildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Karayollarından izin alındı.

Bugün (21 Temmuz 2017 Cuma) Kültür ve Turizm il müdürlüğünden alınması gereken izinlerle ilgili olarak Müze Müdürlüğü uzman personeli tarafından Akçadağ ilçesinde gerekli incelemeler yapılarak izin verildi.Dolayısıyla Doğal gaz çalışmasının başlamasıyla ilgili tüm prosedürler tamamlanmış oldu.Ayrıca Akçadağ ilçesindeki Doğal gaz çalışmasını yapacak olan taşeron firma da Akçadağa gelerek işbaşı yaptı.

24 Temmuz Pazartesi, yetişmediği takdirde Salı günü çalışmalara start verilmesi planlanıyor.

Akçadağ halkına hayırlı olsun.

Akçadağ Belediye Başkanı