KAPALI SEMT PAZARI İHALESİ

Yayın Tarih: 18.7.2017 / Okunma Sayısı: 1

KAPALI SEMT PAZARI İHALESİ

Akçadağ Belediyesi olarak Fırat Kalkınma Ajansına sunmuş olduğumuz 1 Adet Kapalı Semt Pazarı Yapım İşi kabul edilmiş olup, Belediyemiz ilgili birimleri tarafından 07.07.2017 tarihinde ihale edilmiştir. İhale sonucunda ilgili yapım işi ALYA İnş. Firmasına 639.090,00 TL ihale bedeli üzerinden verilmiştir. Akçadağ İlçemiz Doğu Mahallesi 15 ada 4 nolu parselde bulunan 7.527,00 m2 lik alanın Kapalı Semt Pazarı olarak değerlendirilmesi ve mevcut alanın 5244 m2 lik kısmında et ve süt ürünleri, yaş meyve ve sebze, kuru gıda satış, depo, WC, Otopark, Zabıta bürosu ve yeşil alan yapılması Semt Pazarının kullanım alanlarından bazılarıdır.