15 TEMMUZ

Yayın Tarih: 18.7.2017 / Okunma Sayısı: 1

İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri çerçevesinde 14 Temmuz günü Kapalı Spor Salonunda Voleybol, basketbol, futbol, atletizim, güreş ve kick-boks turnuvası gerçekleştirilmiş olup, hemen ardından Akçadağ Belediye Başkanı Ali KAZGAN ve Akçadağ Kaymakamı Serdar DEMİRHAN tarafından sporcularımıza ödülleri verildi.

Turnuvadan hemen sonra Kapalı spor salonunun önünden başlayarak bayrak yürüyüşü yapıldı.

Hükümet konağı önünde bitirilen programa Belediye Başkanımız Ali KAZGAN ve İlçe Kaymakamız Serdar DEMİRHAN ile Akçadağ Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Burak TAŞTEKİN ,Belediyemizde görevli birim amirleri başta olmak üzere tüm memur, sözleşmeli, kadrolu ve geçici işçiler ile İşkur personeli katıldı.

Program kapsamında bayrak yürüyüşünün ardından Hükümet Konağı önünde

-Saygı Duruşu
-İstiklal Marşı
-Kuranı Kerim okunması
İle konuşmaların yapılmasının ardından İlçe Müftülüğümüz tarafından Sela okunarak, Program bitirildi.