Akçadağa İlişkin Projeleri değerlendirdik.

Yayın Tarih: 10.5.2017 / Okunma Sayısı: 672

Akçadağa İlişkin Projeleri değerlendirdik.

Büyükşehir belediye başkanımız Ahmet ÇAKIR'la birlikte Akçadağ'a ilişkin projeleri değerlendirdik.

Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğundaki Nazım İmar Planı ile Akçadağ Belediyesinin sorumluluğundaki Uygulama İmar Planı start almış durumda.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçadağ merkeze yapılacak Kültür Merkezi projesinde salon bölümü yetersiz olduğu için projede revizyona gidilecek.

Levent Vadisinde başlatılan proje çalışmaları hızlandırılacak.

Katı Atık Aktarma istasyonu; müteahhide yer teslimi yapılarak önümüzdeki günlerde inşaasına başlanılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, projelerin Akçadağımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Akçadağ Belediye Başkanı