Evlendirme Randevu

Ülkemiz Bölünmez Bütünlüğüne Yönelik Saldırıları Şiddetle Lanetliyorum.!

Yayın Tarih: 12.12.2016 / Okunma Sayısı: 1

Akçadağ Belediye Başkanı Ali KAZGAN İstanbul Beşiktaşta meydana getirilen ve şu ana kadar 44 polis ve vatandaşımızın sehit edildiği, onlarca masum vatandaşımızın da yaralandığı alçak bombalı terör saldırısını Lanetledi.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine, bölünmez bütünlüğüne yönelik olarak gerçekleştirilen bu menfur saldırıyı şiddetle, nefretle lanetliyorum. Yüreklerimize kor ateşlerin düştüğü bu elim terör saldırısına millet ve devlet olarak elele gereken cevabi misliyle vereceğimize olan inancımız tamdır. Aziz ve mübarek bir kandil gününde milletimizi tarifsiz acılara gark eden bu hainler, dünyada da ukbada da rezil rüsva olmaya mahkûmdur. Bugüne kadar bir çok badireyi el ele, omuz omuza, gönül birliği ile atlatan aziz milletimiz, yine bir ve beraber olarak bugünleri de elbette atlatacaktır. Rabbim aziz şühedamıza rahmet eylesin, mekânları cennet, dereceleri âli olsun. Bu kutlu günde ebediyete uğurladığımiz aziz şehitlerimizi Peygamber Efendimiz, Liva-ül Hamd sancağı altında ağırlasın. Yaralılarımıza acil şifalar lûtfeylesin. Başta aziz şehitlerimizin ailelerinin ve Emniyet Teşkilatımızın olmak üzere, necip milletimizin başı sağolsun. Milletimiz ve devletimiz payidar olsun.