Belediyemiz'den evde kuaför hizmeti

Yayın Tarih: 11.7.2016 / Okunma Sayısı: 1

Belediyemiz'den evde kuaför hizmeti

Belediyemİzin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Evde Kuaförlük Hizmeti Projesi kapsamında başlattığı çalışma İle Akçadağ'da yaşlı, hasta bakıma Muhtaç ve engelli Vatandaşların evlerine giderek kişisel bakımlarını Gerçekleştiriyor.Evinden sağlık veya başka sebeplerden dolayı çıkamayan Engelli ve yaşlılara yönelik belediye tarafından Başlatılan çalışmayla ücretsiz olarak saç ve sakal kesimi Yapılıyor.Belediyemizin profesyonel Kuaför ekibi, Evde Kuaför Hizmeti Projesi kapsamında Ören Mahallesi’ndeki 39 Yaşındaki engelli Derviş Durmuş'u Evinde ziyaret ederek Saç ve sakal tıraşı yaptı. Uygulamadan çok memnun olduğunu Belirten Durmuş uygulamanın devam etmesini isteyerek Belediye Başkanımız Ali Kazgan'a teşekkür etti.Ören Mahalle Muhtarı BirolÇirkin ise Evde Kuaför Hizmeti Projesi’nin örnek bir çalışma olduğunu İfade ederek, Engelli vatandaşların uygulamadan çok memnun olduğunu Kaydetti.