TÜRKİYE SEYAHAT ACENTELERİ BİRLİĞİ AYLIK DERGİSİ

Yayın Tarih: 18.6.2016 / Okunma Sayısı: 1

AKÇADAĞ LEVENT VADİSİNİN TANITIMI YAPILDI

TÜRKİYE SEYAHAT ACENTELERİ BİRLİĞİ’NİN AYLIK DERGİSİ TÜRSAB’DA AKÇADAĞ LEVENT VADİSİ TANITIMI YAPILDI.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği TÜRSAB’ın, Türkiye genelindeki seyahat acentelerine dağıtılan, turizmle ilgili her türlü noktaya ulaştırılan derginin Mayıs 2016 sayısında Akçadağ Levent Vadisi’ne oldukça geniş yer verildi.

Dergide Malatya’nın Akçadağ ilçesinde yer alan Levent Vadisi kaya mezarları, taş kabartmaları ve  jeolojik oluşumları, Hıristiyanlara sığınak olmuş mağaraları, Roma ve Osmanlı mezarlarını da barındıran vadiyi, Bağ köy’deki eserleri, Seyir Terası başlıkları altında yazı ve fotoğraflara yer verildi.