Akçadağ Belediyesi Proje Ekibi

Yalova üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü

Akçadağ Belediyesi Proje Ekibi tarafından yapılan projeler artık üniversiteler ve yerel yönetim kurumlarında eğitim seminer konusu olarak verilmeye başlandı.

Yalova üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü'nün daveti üzerine 2. si düzenlenen Geri Dönüşüm Günleri programı kapsamında Akçadağ Belediyesini temsilen Temizlik İşleri Müdürü Gökhan ASLAN katılım gösterdi. Akçadağ Belediyesinin Türkiye'de İklim Değişikliği Alanında Kapasitenin Geliştirtmesi Hibe Programı kapsamında kabul edilen " Akçadağ da Sera gazı emisyonunun azaltılması" isimli projeyi program kapsamında yapmış olduğu sunum ile öğrencilere ve öğretim görevlilerine tanıttı. Bu kapsamda Akçadağ Belediyesinin proje kapsamındaki faaliyetleri' yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Polimer Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa ÖKSÜZ tarafından katılım belgesi takdim edilirken Sayın ÖKSÜZ; "Sera gazı emisyonunun azaltılması projesine desteklerinden dolayı başta Akçadağ Belediye Başkanı Sayın Ali KAZGAN olmak üzere tüm proje ekibine teşekkür ederim “ dedi.