AKÇADAĞ BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Akçadağ Belediye Meclisi, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Başkanlığında Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Akçadağ Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısını Akçadağ Belediye Binası’nda bulunan Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 2018 Yılı Gelir Gider, Akçadağ İlçesinde Muhtelif Mahallelerinde Belediye adına kayıtlı arsaların satışı, Bahri Mahallesinde kurulacak olan Güneş Enerjisi Üretim Tesisi işinde Kredi kullanılması maddeleri görüşüldü. Görüşülen maddeler oy birliğiyle kabul edilirken, Akçadağ İlçesinde Muhtelif Mahallelerinde Belediye adına kayıtlı arsaların satışı maddesi oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonuna havale edildi.